معماری
خانه / ویزای توریستی آذربایجان

ویزای توریستی آذربایجان

ویزای توریستی آذربایجان

متداول‌ترین نوع ویزا برای متقاضیان گردش در آذربایجان به صورت ۳۰ روزه و با اعتبار سه ماهه و به دو شکل عادی (در سه روز کاری) و فوری (در یک روز کاری) صادر می‌شود. نکته قابل توجه این که ویزای توریستی آذربایجان برای شخص همراه در گذرنامه همسر یا والدین، رایگان است.

سفر باکو

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا آذربایجان ( باکو ) :

  1. اصل پاسپورت
  2. ۱ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با زمینه سفید

 

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور آذربایجان ( باکو ) :

ویزا های یک ماهه آذربایجان به ۲ صورت عادی و فوری قابل اخذ می باشند که در نوع عادی حداکثر ۳ روز و در نوع فوری ۱ روز کاری به طول می انجامد .

بر اساس قوانین جمهوری آذربایجان اتباع خارجی که قصد اقامت بیش از۳۰ روز در این کشور را دارند. میبایستی ضمن ثبت محل زندگی خود در پاسگاه پلیس محلی، نسبت به دریافت اقامت موقت اقدام نمایند .

افرادی که آذربایجان سفر کرده اند می توانند بدون هیچ مشکلی به ارمنستان سفر کنند و بلعکس و هیچ مشکلی برای مسافرت به این دو کشور وجود ندارد .

با امید به اینکه شما مسافر گرامی تور باکو توانسته باشید اطلاعات مفیدی از این سایت در خصوص سفر خود دریافت کرده باشید.