معماری
خانه / ویزای توریستی آذربایجان

ویزای توریستی آذربایجان

ویزای توریستی آذربایجان

متداول‌ترین نوع ویزا برای متقاضیان گردش در آذربایجان به صورت ۳۰ روزه و با اعتبار سه ماهه و به دو شکل عادی (در سه روز کاری) و فوری (در یک روز کاری) صادر می‌شود. نکته قابل توجه این که ویزای توریستی آذربایجان برای شخص همراه در گذرنامه همسر یا والدین، رایگان است.


 مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی:

  • مطابق ماده ۳۶ قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان، ارائه مدارک زیر برای دریافت روادید سفر الزامی است:
    • فرم پرشده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی
    • اصل گذرنامه و یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحه‌های اصلی آن‌ها.
    • دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید
    • کپی گواهی بیمه پزشکی (در صورتی که طرف دعوت‌‌کننده انجام معالجات پزشکی را به عهده نگرفته باشد)
    • فیش واریزی هزینه صدور ویزا
    • فرم پرشده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی و یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند. (برای ویزاهای ترانزیت، گردشگری و سفرهای رسمی و انفرادی،‌ نیازی به ارائه این مدارک وجود ندارد).

بهای صدور انواع ویزای آذربایجان

بهای ویزاهای آذربایجان با توجه به کشور محل اقامت و نیز مدت اقامت در خاک آذربایجان متغیر است. در حال حاضر، هزینه صدور ویزا توسط سفارت برای شهروندان ایرانی برای ویزاهای ترانزیت و یک بار ورود ۲۰ دلار (در حدود ۶۵۰,۰۰۰ ریال) و برای ویزاهای چند بار ورود ۳۵۰ دلار (۱۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال) است.


سفارت جمهوری آذربایجان

تهران، پاسداران، خیابان نیستان سوم، کوچه راستوان، پلاک ۱۶، کدپستی: ۱۹۴۴۹۶۵۱۱۴

تلفن: ۵-۲۲۵۵۹۵۵۳ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۵۵۸۱۸۳ (۰۲۱)