معماری
خانه / ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان

مدارک لازم برای ویزای آذربایجان

اصل پاسپورت
۱ قطعه عکس رنگی زمینه سفید

ویزای آذربایجان

انواع ویزای آذربایجان

ترانزیت یک بار ورود
ترانزیت دو بار ورود
توریستی با ۳ ماه اعتبار ورود و ۳۰ روز اعتبار اقامت
ویزای ۳ ماهه یکبار تردد
ویزای ۳ ماهه دوبار تردد
ویزای یک ساله با ۹۰ روز اعتبار اقامت

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای آذربایجان

ترانزیت یک بار ورود و دوبار ورود : ۲ روز کاری
توریستی به صورت عادی : ۳ روز کاری
توریستی به صورت فوری : ۱ روز کاری
ویزای ۱ ماهه دوبار تردد : ۱ روز کاری
ویزای ۳ ماهه یکبار تردد و دوبار تردد : ۳ روز کاری
ویزای یک ساله : ۷ روز کاری

نکات قابل توجه ویزای آذربایجان

ویزای توریستی آذربایجان برای شخص همراه در پاسپورت همسر یا والدین ، رایگان است
مسافرین بعد از ورود به خاک آذربایجان در صورتی که قصد اقامت بیشتر از ۷۲ ساعت را دارند باید حتما اقدام به ثبت ریجستر نمایند ، درغیر این صورت در هنگام خروج از کشور جریمه خواهند شد

شرایط ویزای توریستی آذربایجان

این نوع ویزا ۳ماه اعتبار دارد و یکماه اقامت مسافر بعد از ورود به کشور آذربایجان در صورت اقامت بیش از ۳ روز , حداکثر ظرف ۷۲ ساعت باید ا طریق دفاتر آسان خدمت یا از طریق اینترنت اقامت خود را ریجستر نماید در غیر این صورت در هنگام  خروج از  کشور آذربایجان با مشکل مواجه خواهد شد

ویزای ۳۰ روزه دبل آذربایجان

این ویزا ۹۰ روز اعتبار دارد و در این ۹۰ روز مسافر میتواند ۲ بار ورود کند و مجموع تعداد روزهای اقامت مسافر نباید بیشتر از ۳۰ روز بشود

ویزای ۳ ماهه آذربایجان

این نوع از ویزا بصورت یکبار ورود و ۲بار ورود صادر میشود و مسافر میتواند ۳ ماه از زمان صدور ویزا در کشور آذربایجان   اقامت داشته باشد

ویزای یکساله مولتی پل آذربایجان

این نوع ویزا یکسال اعتبار دارد و به صورت ۹۰ ,۱۲۰ , ۱۸۰ روز اقامت صادر میشود و مسافر میتواند به تعداد دفعات نامحدودبه کشور آذربایجان ورود داشته باشد و در مجموع نباید اقامت آن بیشتر از تعداد روز ذکر شده برروی ویزا باشد